Befektetés, ami épít

Az X-Ventures Magyarország vezető kockázatitőke-társasága, amely két alapkezelő, a 2008-ban alakult X-Ventures Alpha Zrt. és a 2012-ben létrejött X-Ventures Béta Zrt., valamint az általuk kezelt két alap tevékenységét koordinálja.

Bár a két alapkezelő önálló jogi személy, irányításuk és a működésüket támogató szakértői csapat közös, ami lehetővé teszi, hogy kihasználjuk a két alapkezelő működése közötti szinergiákat.

Az alapok nem rendelkeznek szektorfókusszal, de célunk, hogy a kockázati tőke által keresett informatika és biotechnológia befektetések mellett a hagyományos szektorok, így az egészségügy, a logisztika, az elektronika és gépgyártás felé is nyissunk.

Célunk, hogy portfóliótársaságainknak a tőkejuttatáson túl minden lehetséges szakmai, kapcsolati és menedzsmenttámogatást megadjunk, ezáltal képesek legyenek valóra váltani a bennük rejlő üzleti lehetőségeket. Ehhez jó alapot jelent az alapkezelők mögött álló cégcsoport szakmai háttere és piaci kapcsolatrendszere.

Amennyiben Ön konkrét befektetési ügyben keresi társaságunkat, úgy az info(kukac)x-ventures(pont)hu e-mail címünkre várjuk megkeresését.